F1 и Pirelli предлагат незабравимо изживяване

Фенове на  Formula 1 с достатъчно късмет ще имат възможността да се возят в Aston Martin или McLaren

F1 и Pirelli се сработиха, за да предложат на посетителите на всяко Гран При шанс да изпитат обиколка на пистата в Aston Martin или McLaren със звезда от Formula 1 зад волана. Очаква се избраните пилоти да бъдат: Даниел Рикиардо, Макс Ферщапен, Фернандо Алонсо, Щофел ван Доорн и Мика Хакинен.

“ Програмата Formula 1 Pirelli Hot Laps е нова възможност за феновете на спорта да се доближат максимално до магията на пистата. Това преживяване определено се случва веднъж в живота и представлява скоростна обиколка на прочути писти в компанията на състезателни пилоти. “ – каза Шон Брачес, директор на F1. “ Опитваме се да поставим феновете на първо място и тази програма го доказва. Също така искаме да покажем колко ценим партньорството ни с Pirelli и отборите на Formula 1. “

“Въодушевени сме да бъдем една от водещите компании в F1, които се включват в програмата. С удоволствие приемаме възможността да покажем света на този спорт на нашите фенове. “ – каза Симон Спруле, вицепрезидент и маркетингов директор на Aston Martin Lagonda.

“ McLaren е горд, че подкрепя тази инициатива, доближавайки хората до спорта, отбора ни и нашите спортни коли. По този начин сбъдваме мечти и създаваме незабравими спомени. “ – допълни Джон Алерт, маркетингов директор на McLaren Technology Group.

6
1
7
3
5
4
2