G-Класа 2019г. с неръждаема стомана

Някои лъскави части могат да ви отделят от тълпата.

Ако си мислите, че Mercedes G-Class 2019г. не изглежда достатъчно натрапчив, сега компанията предлага пакет с неръждаема стомана, за да прибави стил към колата.

Тази опция е стандартна за AMG G63, но сега вече е валидна и за останалите вариации на джипа и включва странични панели, покривало на резервната гума, защитни лайсни по вратите за обезаопасяване и всичко това е от неръждаема стомана. Този пакет, заедно с Night версията, е просто начин, по който може да накарате своята G-Класа да се различи от останалите.

Моделът ще започне с продажбите през края на тази година, като под капака ще се крие 4-литровият двигател с два турбо компресора, 416 к.с. и 610 нм въртящ момент. 9-степенна автоматична трансмисия ще бъде единственият наличен избор за купувачите.

Независимо дали искате пакета с неръждаема стомана или не, можете да изберете между две различни оформления на таблото. Стандартната опция е съставена от аналогови инструменти и 12.3-инчов екран. Можете също така и да изберете да имате екстрата с два екрана.

mercedes-g-class-stainless-steel-package (3)
mercedes-g-class-stainless-steel-package (1)
mercedes-g-class-stainless-steel-package