Hertz/Аутотехника празнува 22-и рожден ден

Една от водещите лизингова и рент-а-кар компании и вносител на Seat – Hertz/Аутотехника, отпразнува 22-я си рожден ден на вече станалото традиция годишно парти за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz Lease.

Гост звездата на събитието Мария Илиева взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер. Лошото време не успя да изплаши нито организаторите, нито гостите и атмосферата беше повече от празнична. Огненото шоу на формация Дивинитас и пищната заря бяха апогея на празника на Hertz България.

Компанията има 2600 автомобила автопарк, извършва повече от 22 000 наема годишно и за втора поредна година събра своите клиенти, за да им благодари за ползотворното бизнес сътрудничество, както и да изрази своя респект към всеки един служител от екипите на компаниите.

“Обещаваме ви че ще бъдем все така мотивирани и отговорни към Вас, нашите клиенти и партньори, стремейки се да ви доставим все по качествена услуга на по достъпна цена. Ще продължим политиката си да наемаме и обучаваме млади хора, които да намират възможности за растеж и дългосрочна мотивация в нашата компания. Стараем се да променяме всекидневно начина, по който оперираме, защото сме гъвкави, приемайки сериозно всяка една обратна връзка, която ни подавате, като се стремим да подобряваме нашата способност да задоволяваме Вашите нужди”, коментира Любомир Орачев, финансов мениджър на Hertz/ Аутотехника.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*