Илиев и Дончев си поделиха отсечките на рали "България"

11 October 2018 17:53
Илиев и Дончев си поделиха отсечките на рали
Илиев и Дончев си поделиха отсечките на рали Илиев и Дончев си поделиха отсечките на рали
Вече е ясно как ще си разпределят отсечките на 49-ото рали „България” двете най-големи звезди на състезанието – Димитър Илиев и Крум Дончев. Двамата са двукратни победители в надпреварата, като едва преди десетина дни решиха да участват заедно в тазгодишния старт. Те ще се състезават с Mitsubishi Lancer Evo IX и ще се раменят местата на пилот и навигатор.

В първата отсечка – суперспециалния етап в курорта „Албена” зад волана ще седне Димитър Илиев, а Крум ще е негов навигатор. В събота сутринта започва Крум, който ще кара на „Аладжа манастир”. Следващият етап – „Дюлино”, е за Илиев, а Дончев се завръща за „Козичино”. Следва второ преминаване на „Аладжа манастир”, като зад волана пак ще бъде Крум, а последните два етапа за деня – „Аврен”, са поети от Митко.

В неделя Дончев ще кара два пъти на „Бяла вода”, а Илиев – два пъти на „Виница”. Освен двамата, които се борят за трета победа в ралито, към същото постижение се стреми и бившият навигатор на Илиев – Янаки Янакиев. През тази година той е ко-пилот на Йордан Атанасов. Неговата кола е с №2, а на Илиев и Дончев - №22.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ