Rolls-Royce Cullinan пристигна в България

19 November 2018 13:01
Rolls-Royce Cullinan пристигна в България
Rolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в БългарияRolls-Royce Cullinan пристигна в България
Прочетете повече за:
Rolls-RoyceCullinan
Смелият проект за високопроходим автомобил с емблема Rolls-Royce пристигна в България. Cullinan бе представен в оторизирания сервизен център Rolls-Royce Motor Cars Authorized Service Sofia. У нас има регистрирани малко над 60 автомобила Rolls-Royce, които вече могат да бъдат обслужвани технически. Дилърът няма да продава автомобили, което е функция на централния офис на компанията поради множеството възможности за индивидуализация, но ще осигурява подкрепа за кандидат купувачите с нужната информация.  

По време на медийното представяне Тим Буйсере, търговско аташе в посолството на Великобритания в София, коментира: "Луксозната индустрия в Обединеното кралство показва непрекъснато нарастващи нива на инвестиции, които спомагат за създаването на работни места във Великобритания и по света. Eмблемата Spirit of Ecstasy представлява по най-добрия начин най-доброто от британската автомобилна индустрия и ние сме щастливи да видим първия с 4x4 Rolls-Royce автомобил в София."

„Rolls-Royce Cullinan предлага изобилие от лукс и плавност за иначе непредвидима всекидневна кола. Новият автомобил ще премахне всяка грижа на пътя, осигурявайки на собственика си, без никакво усилие, луксозно изживяване навсякъде и при всяко едно пътуване", каза Франк Тиман, директор „Корпоративни комуникации" на Rolls-Royce Motor Cars за Централна и Източна Европа.

Кръстен на най-големия диамант откриван досега, първият сериен високопроходим Rolls-Royce е способен да премине всички препятствия, за да достигне до желаната дестинация. Стотици тестове на пътя из цялата планета доказаха: колата е способна да се справи с груб терен с увереност. Изтънченото и гъвкаво въздушно окачване се грижи за безопасността на известния Rolls-Royce Magic Carpet Ride на всякакви терени, независимо гладки или офроуд. В същото време това е първата кола, която истински отговаря на триобемния дизайн в SUV сегмента.

Моторът е 6,75-литров V12 туин тубро с 571 к.с. и цели 850 Нм максимален въртящ момент. Изцяло нова е системата за задвижване на четирите колела, благодарение на която автомобилът преодолява всяко предизвикателство.

Една от най-интересните опции в модела е Развлекателният модул – специално моторизирано чекмедже, в което се помещават оборудването и принадлежностите, необходими за всяко занимание на собственика на Cullinan. То се намира в задното отделение на автомобила и може лесно да се отвори с натискането на бутон. Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite активира с натискане на един бутон в задната част на колата два елегантни кожени стола и коктейлна маса.  

Доставката на Cullinan започва от първото тримесечие на 2019 година.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ