Lexus превърна флагмана си в роудстър

12 January 2019 09:52
Lexus превърна флагмана си в роудстър
Lexus превърна флагмана си в роудстърLexus превърна флагмана си в роудстърLexus превърна флагмана си в роудстърLexus превърна флагмана си в роудстър
Прочетете повече за:
Lexus LCкупероудстър

Японският производител на луксозни автомобили Lexus превърна своето фраганско купе LC в роудстър. Премиерата на автомобила ще се състои на започващото през следващата семица международно изложение в Детройт. Именно там преди 3 години за първи път беше показано и купето

Засега Lexus LC Convertible е само концептуален модел, като от копанията-производител не споменават нищо за евентуално му пускането в серия. Единственото, което разкриха ог Lexus, са размерите на автомобила – дължина 4770 мм, широчина 1920 мм и височина 1340 мм. Разстоянието между двете оси е 2870 мм.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9b3-TvtXgxQ

Най-вероятно роудстърът ще получи двигатели на купето LC. Това са 5,0-литров атмосферен V8 с мощност 477 к.с. и хибриден агергат, в чято основа е 3,5-литров бензинов V6 мотор. В случая мощността на задвижващата система е 354 к.с.

Дизайнът на откритата версия повтаря почти напълно тази на оригиналния модел. Концептът е оборудван с 22-цолови джанти, а салонът е от бяла кожа с жълти елементи и специални седалки. Налице са и бутони и превключватели, които все по-рядко се забелязват при новите модели.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ