Porsche Panamera под прожекторa

Комедията не е лесно нещо.

Сценарият е простичък: неподготвени хора, доверили колите си на камериерите на хотела, отговорни за паркирането на автомобилите на гостите в гаража, получават друга кола, когато искат да си ходят. Пред себе си виждат новото Porsche Panamera.

Използването на скрити камери с цел реклама не е нищо ново в автомобилния свят и този път, немската компания е решила да добави неочакван завършек на цялата история.

Първата половина от рекламата не се различава по нищо от това, на което сме свикнали – изненадани хора се качват на задната седалка на колата, камера снима техните реакции и това се изпозлва за реклама. Обратът обаче е, че накрая „случайно“ се появи белгийският състезателен пилот, Джеки Икс, който „случайно“ е печелил Льо Ман 24 часа 6 пъти. Белгиецът си проправи път към шофьорското място и (използвайки случайно намерена каска) се изстреля в новото Porsche за серия дрифтове и ускорения. Шегата може би не се получи, но нека не забравяме, че целта на това видео е да продаде продукта, който рекламира, не да ни разсмее, а Panamera със сигурност привлече вниманието към себе си.

2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review (5)
2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review (2)
2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review (4)
2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review (1)
2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review (3)
2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-review