Renault пусна виртуален шоурум

Резервирането на автомобили вече е изцяло онлайн, без необходимост от посещение на шоурум

 

Renault България представя за първи път новата си онлайн платформа за виртуален шоурум. Платформата предлага детайлна презентация на Renault Koleos и Renault Zoe изцяло онлайн. От днес, клиентите на Renault България ще могат да получат подробна информация за желания автомобил и също така да го поръчат онлайн. Необходимостта от посещение на шоурума е заместено с иновативен и удобен уебсайт, който позволява онлайн резервация на автомобили от гамата на Renault.

 

Представянето на Renault Koleos ще бъде направено от българския актьор Даниел Ангелов, познат на зрителите с участието си в сериала „Ние, нашите и вашите“. Към представянето на модела, онлайн посетителите на шоурума ще имат възможността да зададат своите въпроси в онлайн чат и да получат отговорите на живо.

Представянето на Renault Zoe ще бъде направено от търговец „Ключови клиенти“ на гама Z.E. Юли Ангелов.

Клиентите, които запазят Renault Koleos онлайн, ще получат ваучер за аксесоари на стойност 500 лева. За Renault Zoe, резервиралите ще получат карта за безплатно зареждане на станциите на Eldrive за пробег 10 000 км, калкулирани при среден разход 300 км с едно зареждане.

През следващите няколко месеца, Renault ще продължи с представянето на цялата гама във виртуалния шоурум.