Rolls-Royce с подобрени Phantom и Dawn

Компанията използва автосалон Женева, за да покаже отдадеността си на изработването на автомобили по поръчка на клиентите.

Стандартен Rolls? Скучно. Купувачите обожават да персонализират луксозните си лимузини и това дава повод на производителя да се изфука с възможностите си в тази насока, показвайки три лично разнообразени Phantom-а и новата Aero Cowling версия на Dawn кабриолета.

Трите показани Phantom модела са лично поръчани от клиенти на компанията. Първият е със стандартна дължина и се нарича „The Gentleman’s Tourer“, който е създаден с цел връщане назад във времето към Phantom II Continental колите от 30-те години на миналия век. Капакът е в специфичния сребрист цвят, наподобяващ военен самолет. Интериорът е съставен от черна, сива и антрацитна кожа, заедно с черни елементи с отблясък, подчертани от редкия метал Рутениум.

Другите две поръчкови коли са “Whispered Muse” и “A Moment In Time”, като и двете са издължени. Това са първите Phantom-и с поръчкови „галерии“, което означава, че основната част на таблото е уникално изкуство, което купувачът е избрал.

Всички тези модели ще са на показ в автосалон Женева.

rolls-royce-dawn-aero-cowling
rolls-royce-phantom-the-gentlemans-tourer (2)
rolls-royce-phantom-the-gentlemans-tourer
rolls-royce-phantom-a-moment-in-time
rolls-royce-phantom-a-moment-in-time (1)
rolls-royce-phantom-a-moment-in-time (2)
rolls-royce-phantom-the-gentlemans-tourer (3)
rolls-royce-phantom-whispered-muse
rolls-royce-phantom-whispered-muse (1)
rolls-royce-phantom-the-gentlemans-tourer (1)
rolls-royce-dawn-aero-cowling (1)
rolls-royce-phantom-whispered-muse (2)