Subaru стъпи в Пловдив

DSC_5361
DSC_5297
DSC_5302
DSC_5332
DSC_5345
DSC_5287
DSC_5290
DSC_5319
DSC_5315
DSC_5298

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru. Това бе обявено вчера, 21 юни на специално събитие по повод откриването на новия шоурум на японските автомобили, известни със своите боксер двигатели и Системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive. Така бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за почитателите на японското автомобилостроене.

На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор и мениджър външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Subaru Италия и Владимир Димитров, регионален мениджър на компанията за България.

„Днешният ден е чудесен за Subaru Италия, защото имаме прекрасен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи изисквания. Вече 65 години Subaru е символ на високо качество, отлични динамични показатели и екологичност. Японската компания първоначално е произвеждала самолети. Това ни прави уникален бранд способен да се отличава от конкуренцията благодарение на технологиите, които използваме.Пожелавам много щастливи и доволни клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки изминал ден става по-голямо“, подчерта Ямада-сан по време на откриването на новото дилърство.

 

„Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Субару, която вече 40 години се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

 

„Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото поколение на Subaru XV. Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, осигурено от Subaru“, заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив. „Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив“, додаде още тя.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*