Tesla ще задържи рекордното производство и през юли

Една от най-контроверсиалните теми в автомобилния свят в момента е относно производството на Tesla Model 3.

Много хора спориха дали Tesla ще успее да задържи производството от 5000 броя Model 3 на седмица до края на юни. Нищо чудно, все пак компанията си донесе нови роботи с помощта на 6 самолета и нае възможно най-много хора. Да не говорим и за други тактики от сорта на промяна в процедурите за тестване на автомобилите.

Няколко от известните критици се усъмниха в способностите на Tesla да поддържа подобни нива на производство за дълго. Чрез изказванията си, те свалиха акциите на Tesla малко след като се бяха вдигнали до близо рекордни стойности.

Докато компанията се стреми да увеличи приходите си чрез създаването на конфигуратор за нови купувачи, стратегията изглежда сякаш Tesla се старае да създава възможно най-много автомобили в кратък срок, защото много от тях ще са новите модели с по два електрически мотора, което ще помогне значително за развитието на автомобилния производител.

Дори и 5000 бройки на седмица да звучи като твърде много, очакваме Tesla да просперира и в идните месеци да видим рекордни темпове на производство и продажби.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*