Vilner прекрои Lamborghini Verde Mantis

С продажби от 8000 бройки от представянето си, Lamborghini Huracan не е най-рядката кола по пътищата. Но се са и малко избраните коли със зелен цвят Verde Mantis. Програма за персоналзация Ad Personam обаче е далеч по-рядка. Но ако в нея и Accessori Originali не успявате да намерите това, което търсите, има друг начин. Специализираните услуги на компании като Vilner.

Българското студио представи снимки на новия си проект, направил от сравнително стандартен салон артистична, дозирана и съобразена със стилистиката на колата, доработка.

Прекрасният Verde Mantis цвят на екстериора Vilner повтаря в салона, под формата на обемни вложки с вътрешен шев. Целта е постигане на двоен контраст – веднъж чрез комбинацията на зеления цвят и предимно черните повърхности и още веднъж с органичното излъчване на тези вложки, което контрастира с геометричните форми на екстериора и интериора. Органично-механичен контраст излъчват и карбоновите апликации в съседство до покритите с фина кожа във Verde Mantis подложки.

 

Тези подложки положени от Vilner имат и ергономичен ефект, особено в областта на централната конзола – при динамично каране често колената на шофьора и пасажера контактуват рязко с тези повърхности. Специалният пълнеж покрит с кожа прави този контакт много по-приятен.

 

Воланът само по себе си е изключително добре балансирано произведение: изработени с милиметрова прецизност карбонови детайли в горната и долната част на скосения обръч, перфорирана кожа по средата и педантично положен на ръка зелен шев. Стелките със зелен кант и предпазните колани във Verde Mantis завършват интериора на място, каквото очаквате да бъде при кола като Lamborghini Huracan.

Vilner Lamborghini Verde Mantis

Huracan_by_Vilner_06
Huracan_by_Vilner_01
Huracan_by_Vilner_04
Huracan_by_Vilner_02
Huracan_by_Vilner_09
Huracan_by_Vilner_07
Huracan_by_Vilner_03
Huracan_by_Vilner_08
Huracan_by_Vilner_05
Huracan_by_Vilner_10
Huracan_by_Vilner_00
Huracan_by_Vilner_07