Yamaha изкушава отново с тестове на мотори

Традицията Yamaha MT TOUR се завръща за трета поредна година в България. На 11 и 12 април, на VIP паркинга на Sofia Ring Mall, 12 мотоциклета от тъмната гама на японската марка ще могат да се тестват безплатно в реални, градски условия.

Турнето Yamaha MT Tour се завръща по-тъмно от всякога, давайки възможност да събудите тъмната си страна както никога до сега. Изберете своята градска легенда от пълната гама Yamaha MT мотори, включваща световния феномен и една от най-продаваните машини на всички времена – MT-07. На разположение за тестово каране ще бъдат MT-10, MT-10 Tourer Edition, MT-10 SP, MT-09, MT-09SP, MT-07, включително 35KW версия, MT-320 и МТ-125.

Всеки желаещ може да заяви своето желание за пробно каране като попълни регистрационната форма, като се свърже с Yamaha България или посети шоурумът им. Разбира се, записване на място на събитието също ще бъде възможно, но хората с предварително запазен час ще са с предимство.

На всеки час се сформира група, която ще кара по предварителен маршрут, предвождана от маршали. Тази година се планира да бъдат изложени множество аксесоари за персонализиране на машините, както и интерактивно табло с визуализация на мотора мечта. Ще бъде показана и новата гама каски Shark. За всеки, който участвал в карането ще има подаръци. За да тествате мотор, трябва да имате валидна шофьорска книжка с категория А (А1, А2 за някои модели).