Skoda Octavia RS с 4х4 и DSG

28 September 2015 11:36
Skoda Octavia RS с 4х4 и DSG
Прочетете повече за:
SkodaSkoda OctaviaSkoda Octavia RS

Skoda Octavia RS е предпочитан модел – в Германия тази година са продадени над 58 000 автомобила комби и седан. Сега чешкият автомобилен производител изпълнява желанието на клиенти и преса, които отдавна искаха две неща в комбинация: двойно задвижване и автоматична трансмисия с два съединителя.

4х4 задвижването в комбинация с 6-степенна DSG трансмисия за дизеловия мотор със 184 к.с. ще се предлага от следващия месец. Засега цената не е обявена. Благодарение на двойното задвижване и трансмисията с два съединителя RS спринтира за 7,6 секунди до 100 км/ч. максималното темпо е 228 км/ч. според производителя разходът на гориво е 4,9 литра дизел на 100 километра.

Според Skoda разпределението на мощността върху четирите колела зависи от ситуацията. Дори при по-рязко потегляне или ускоряване гумите няма да губят сцепление.  Пожелаваме си Octavia RS 230 с двойно задвижване и DSG.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ