Харесва ли ви това Volvo XC30 от бъдещето?

18 January 2016 15:20
Харесва ли ви това Volvo XC30 от бъдещето?
Прочетете повече за:
VolvoXC30XC40

Volvo вече се чувства доста комфортно в зоната с трибуквеното означение SUV. XC60 е фактор в битката на средно големите кросоувъри като Mercedes GLC и Audi Q5, а бъканото с електроника XC90 определено не е обичано съкращение по високите етажи в Мюнхен, Щутгарт и Инголщат.

Логично шведската компания се готви за третата си стъпка (засега не броим XC70, който също чака наследник) и тя ще бъде в класа на компактните кросоувъри, и най-вероятно ще носи означението XC30 или XC40 и ще бъде насочена срещу Audi Q3 и BMW X1.

Всъщност Volvo е в доста напреднал етап в работата си по новата кола и папараците вече неведнъж “хващат” тестови мулета. Дизайнът, естествено, ще използва много от чертите на XC90 и новото S90, а производството ще бъде поверено на завода на Volvo в Гент, Белгия.

Рендърите, които виждате тук, са дело на вероятно любимия ви photoshop автомобилен ваятел Теофилус Чин. Не можем да гарантираме, че Чин е бил прецизен, но можем да потвърдим, че такава външност за XC30 (или XC40, още не знаем) ни допада. А на вас!?

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ