Една от колите на Дейвид Бекъм се продава

24 April 2016 14:37
Една от колите на Дейвид Бекъм се продава
Прочетете повече за:
Дейвид БекъмFord F-150

Дейвид Бекъм е известен с любовта си към автомобилите и голямата готовност да харчи луди пари за зверски скъпи коли. Но сред големите му слабости беше един Ford F-150, който той е купил още през 2002.

Четиринайсет години по-късно пикапът вече има три собственика в живота си и в момента чака четвъртия. Колата ще бъде част от търг, който ще се провете на 30-ти април по време на Международното Ford изложение в Съндаун Пар, Съри, Великобритания.

Сертификат за автентичност доказва, че Бекъм е бил първият собственик, а тъй като пикапът е версия Harley-Davidson special edition, знаем, че е с турбо двигател V8, разполагащ с 350 коня и 576 Нм въртящ момент. Въпреки сериозното тегло ускорението от 0 до 100 км/ч става за 6,2 секунди.

Според анализаторите крайната цена за продажба ще е около 17 000 долара. Доста изгодно за возило на футболист, който е известен по цял свят.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ