Галерия от Вьортерзее 2016 (част I)

09 May 2016 17:37
Галерия от Вьортерзее 2016 (част I)

Всяка година край Вьортерзее в Австрия се състои Woerthersee Treffen - среща като никоя друга. Нещо, започнало преди 35 година със събирането на група почитатели на Golf GTI, днес е едноседмично събитие, което събира над 100 000 посетители.

Официалната част, подкрепена от VW, заема малко пространство на брега на прословутото езеро. Но тя е само върха на айсберга, защото в цялата околност се събират колони от коли - тунинговани в различна степен и изпълващи всички категории - от пълни съборетини до класически поддържани красавици. Те изпълват околните улици с дивия вой на изпускателните системи, на които може да съперничат само лудите аудио системи.

“Идваме тук заради колите и хората!” обяснява Никол, която е половината от Никол и Бен - двойката с този Golf и половина от водещата снимка. “Посещаваме много тунинг изложения, но това е по-добро от всичките и то с много. Оставаме тук цяла седмица.”

Разбира се, фестивалът се отличава и с някои обичайни за фестивалите клишета: може да се натъкнете на момичета, танцуващи по оскъдно облекло, на конкурси за мокра фанелка и на добре подпийнали мъже далеч преди 11 сутринта.

TG, разбира се, се придържа към автомобилната част. Както ще забележите от галерията, тази година във Вьортерзее се празнува 40-ата годишнина на Golf GTI. Приятно разглеждане!

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ