Vision Mercedes-Maybach е дълъг 6 метра

15 August 2016 12:54
Vision Mercedes-Maybach е дълъг 6 метра
Прочетете повече за:
MercedesMaybach

Mercedes-Maybach ни показаха тийзър снимка на супер-луксозното си купе преди седмица, където видяхме силует на концепта. Сега, втори фотос бе пуснат във Фейсбук, която ни дава възможност да се насладим на предната част на колата. Изглежда компанията иска да върне традиционната си вертикална предна решетка, която ще бъде хромирана и обкръжена от много тънки, триточкови, LED фарове.

Нещо друго, което прави впечатление са металните акценти отстрани на капака. Не е изненада, липсата на странични огледала, които са заменени от камери, имащи за цел да дадат по-лъскав вид на купето.

Освен новата снимка, автомобилът получава и име: Vision Mercedes-Maybach 6. Числото 6 представлява дължината на колата, в метри. Концептът ще излезе в продуктова версия в началото на другата година и ще бъде позициониран над S-Class Coupe. Премиерата на Vision Mercedes-Maybach 6 ще бъде на 18 август.

Тук можете да прочетете допълнителна информация за купето на Mercedes.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ