TnT Trip 2017 - Когато е специално пътуването, а не дестинацията!

01 September 2017 09:07
TnT Trip 2017 - Когато е специално пътуването, а не дестинацията!
TnT Trip 2017 - Когато е специално пътуването, а не дестинацията!TnT Trip 2017 - Когато е специално пътуването, а не дестинацията!TnT Trip 2017 - Когато е специално пътуването, а не дестинацията!

Някои пътувания са по-специални от останалите. За някой пътешествия няма значение къде отивате или колко бързо ще стигнете. Не се вълнувате кой ще ви посрещне там, нито къде ще отседнете. Не ви интересуват забележителностите, нощния живот, или заведенията наоколо. Важно е самото пътуване, значимо е как ще го преживеете и с кого ще споделите това усещане. Създавате моменти, в които попивате пейзажите, възхищавате се на природните чудеса и вдъхвате от живота и света с всички сили. Това са мигове на истинска свобода. Освобождавате съзнанието си от всичко ненужно и го замествате само с красиви детайли от нещата, които обичате. Природата, пътят, компанията и колата ви се свързват в едно съвършено цяло, което сякаш изпълва сетивата ви, презадоволява желанията ви и засища душата ви.

TnT Trip бе едно такова пътуване на група хора, за които всичко това е далеч отвъд „купчина желязо“ и придвижване от точка А до точка Б. Приключение, в което бе важна не дестинацията, а самото пътуване, хората в него, техните автомобили и пътя! Ох, и то какъв път! Пътищата бяха в Румънските Карпати, а освен Transfăgărășan се насладихме и на най-високия проход в северната ни съседка – Transalpina, и множество красиви кътчета, вълнуващи асфалтови серпентини и забележителни дестинации. Transfăgărășan и Transalpina са двата най-високи пътя в Румъния, извиващи своите серпентини на повече от 2000м. надморска височина и откриващи спиращи дъха гледки към приказно красивата природа и релеф на планината. А преди няколко години TopGear с Кларксън, Хамънд и Мей обявиха първия за най-добрия за каране път в света. Е ние трябваше да се уверим в това... няколко пъти!

Пълните словоизлияния, които събудиха преживяванията в TnT Trip ще намерите на страниците на брой 167 на TG България, а тук ще имате възможността да се насладите на специалните кадри във видеото, с което нашите приятели от Inluster Plaga запечатиха специалните моменти от това пътуване!

[embed][/embed]

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ