Lamborghini Centenario показва роудстър модел

18 August 2016 12:08
Lamborghini Centenario показва роудстър модел

Lamborghini ще ни покаже своята роудстър версия на суперколата Centenario на игрището за голф Куейл, а след това ще бъде закарана на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч.

Представянето на много скъпия и лимитиран суперавтомобил ще бъде на 19 август.

Lamborghini ще построи 40 Centenario, 20 купета и 20 роудстъра, с цена от 3,5 млн. лева. Всяка една бройка досега бе продадена и то дори преди автомобилното шоу в Женева.

Роудстър версията, разбира се, ще бъде задвижвана от двигател V12 със 770 коня. Не знаем какви ще са техническите разлики между двата модела, но е ясно, че този без покрив определено ще бъде бърз.

Ускорението на купето от 0 до 100 км/ч става за 2,8 сек, от 0 до 300 за 23,5 сек, а максималната му скорост е 350 км/ч и не очакваме роудстър версията да остане по-назад.

Разработен да отпразнува един век от раждането на Феручо Ламборгини, Centenario е най-новото попълнение сред редиците на марката от много лимитирани и специални суперколи.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ