Това е потресаващият Scaldarsi Emperor I

19 August 2016 17:33
Това е потресаващият Scaldarsi Emperor I
Прочетете повече за:
ScaldarsiMaybachMercedes-Maybach

Тези дни са силни за помпозни Mercedes-и, но докато Vision Merc-Maybach 6 от Пебъл бийч е елегантен и изпълнен с ретро внушения, то чудовището тук е всичко друго, но не и скромно.

Тунинг пакетът на канадската Scaldarsi е очевидна демонстрация на финансова потентност. Достатъчно е да кажем, че това е първият автомобил на студиото, като в плановете за бъдещото развитие откриваме идеи за яхти, самолети и още четири “императора”. Създателите на Emperor I описват отрочето си като “разточително красиво”. Ще запазим мнението си за себе си, защото за вкусовете не бива да се спори.

Под предния капак ще откриете добре познатия 6,2-литров V12 от S600. За щастие канадците са решили, че е достатъчно да се месят само в дизайна на Mercedes и са оставили техниката непокътната. Само че по невнимание са взели не стандартния V12, а версията, доработена от Brabus, вследствие на което мощността достига епохалните 888 к.с., а купчината злато достига 100 км/ч за 3,7 секунди.

Предната решетка е открадната от Партенона в Атина, а някои елементи са покрити с истинско 24-каратово злато. В интериора можете да поръчате на практика всичко. Scaldarsi предлагат да одерат 24 различни видове животни, за да облекат седалките с тях. Дървесината, избрана за апликациите по таблото, може да се поръча от каталог със 78 вида.

Ще бъдат произведени точно десет броя с начална цена от 2,6 млн. лв. От сега можем да ви кажем, че подобен разточителен и показен лукс ще бъде доста търсен на изток. Emperor I ще бъде последван от Emperor II (на базата на Mercedes-AMG S65 Coupe), III (Bentley Bentayga), IV (Mercedes-AMG G65) и V (Bugatti Chir

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ