BBC TopGear #157: Седмица на скоростта

03 November 2016 13:15
BBC TopGear #157: Седмица на скоростта
Прочетете повече за:
TopGear

Скороооооост! Пред вас е BBC TopGear България 157! Броят на скоростта, седмицата на скоростта, избираме спортната кола на TG за 2016 г.

Но преди това започваме със супер разнообразните ни Тестове. Караме най-наточените модели на Renault - Megane RS и Clio RS. Специален доклад на главния ни редактор Атанас Марков от пистата "Мортфонтен" във Франция. Отскочихме и до Полша за първа среща с потенциалния бестселър Megane Sedan. В секцията ще откриете още Ford Edge, вече каран у нас, практичната и висока "тройка" GT на BMW, както и обширен материал на Емо Стойков, който търсеше границата на сцеплението с гамата xDrive на баварците. И това не е всичко. Ицо Димитров провери семейната практичност на новата Zafira на Opel, а за десерт сравняваме две коли с общ произход, но различен подход: 124 Spider на Fiat среща Mazda MX-5. И понеже става въпрос за TopGear, скромно може да заявим, че сме първите в България, които събраха на едно място два броя McLaren 675 LT. Какво е усещането зад волана? Четете по усмивката на Наско и Емо...

Разгледайте част от броя тук!

Продължаваме с винаги актуалната рубрика Стартер. Запознайте се с "най-практичната кола на света" Land Rover Discovery 5, с "най-бързата кола на света" Bloodhound SSC и с най-добрите италиански коли в страната.

Седмицата на скоростта е събитие, на което се събираме, въоръжени с много резервни гуми и чипс. И точно 18 суперколи. Плюс една от NASCAR. Мястото: Red Bull Ринг. Пилотът? Активирахме нашия дрифт демон Крис Харис. Какво има в гаража? Няма да разкрием всичко, но огледайте корицата и ще добиете нелоша представа. Кратка извадка включва Alfa Giulia QV, Audi TT RS, BMW M4 GTS, Merc C63... О, имаме и суперколи - Aston Vulcan, Porsche 911R, Honda NSX, както и няколко McLaren-а и едно турбо Ferrari за цвят. Събираме всички тях и още няколко епични легендарни имена, за да ги караме до дупка на австрийската писта. После излъчваме финална петица, а накрая определяме и само един победител. Това е суперколата на TopGear за 2016. Коя е? Открийте в списанието!

Разгледайте част от броя тук!

За десерт се потапяме в калта на горите на граф Дракула с ATV-та и UTV-та от Can-Am.

Точно след тях е редовната рубрика Гараж, в която се опитваме да счупим от каране MX-5, Zenos E10 S, Range Sport SVR и Peugeot 308 GTi.

Обикновено казваме, че се получи много добър брой, но този път имаме епичен брой. 18-те най-добри коли на планетата за тази година са събрани на едно място. И избираме наистина най-добрата...

TopGear 157е на пазара от 4 ноември 2016!

Не забравяйте да ни посетите в нета на www.TopGear.bg, както и във Facebook на https://www.facebook.com/TopGearBulgaria/

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ