Галерия: Най-добрите фотографии от ноемврийския брой на TopGear

08 November 2016 10:17
Галерия: Най-добрите фотографии от ноемврийския брой на TopGear
Прочетете повече за:
TopGear

Добре дошли в нашия ноемврийски брой. TG 157 е посветен на седмицата на скоростта, така че всички фотографии в тази галерия (и много от тези в списанието) са от Red Bull Ринг и пътуването ни до него. Изключение прави материалът, посветен на McLaren 675 LT, който направихме в България с не един, а два представителя на по-рядката версия Spider.

Седмицата на скоростта е събитие, на което се събираме, въоръжени с много резервни гуми и чипс. И точно 18 суперколи. Плюс една от NASCAR. Мястото: Red Bull Ринг. Пилотът? Активирахме нашия дрифт демон Крис Харис. Какво има в гаража? Няма да разкрием всичко, но огледайте корицата и ще добиете нелоша представа. Кратка извадка включва Alfa Giulia QV, Audi TT RS, BMW M4 GTS, Merc C63... О, имаме и суперколи - Aston Vulcan, Porsche 911R, Honda NSX, както и няколко McLaren-а и едно турбо Ferrari за цвят. Събираме всички тях и още няколко епични легендарни имена, за да ги караме до дупка на австрийската писта. После излъчваме финална петица, а накрая определяме и само един победител. Това е суперколата на TopGear за 2016. Коя е? Открийте в списанието!

TG 157 вече е на пазара, не го изпускайте!

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ