Галерия: Обиколка на Нова Зеландия с McLaren

24 December 2016 11:00
Галерия: Обиколка на Нова Зеландия с McLaren
Прочетете повече за:
McLaren

Преди няколко седмици приключи една обиколка на Нова Зеландия, която може само да ни караме да завиждаме на участниците. Става дума за петзвездна ваканция, организирана от McLaren. Пакетното предложение за това преживяване е следното – срещу солидна сума получавате възможност да обиколите най-красивите кътчета на Нова Зеландия – едно от най-великолепните места на планетата. И то не с каква да е кола, а с модел на McLaren.


Обиколката продължи общо осем дни, а в конвоя ще откриете 570, 675LT, P1, 12C и дори F1 от 90-те. Колоната тръгна от родния град на Брус Макларън – Оуклънд, а за втория ден бяха предвидени няколко часа на пистата Bruce McLaren Motorsports Park. Пътуването продължи с разглеждане на Hawkes Bay и качване на ферибот за транспортиране на колите към островите Кук и Южния Остров.


Но стига сме ви занимавали с думи. По-добре се насладете на страхотната колекция от фотографии, заснети от британския ни колега Роуан Хорнкасъл.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ