Тестовата писта на TopGear в Дънсфолд става строителна площадка

22 December 2016 17:17
Тестовата писта на TopGear в Дънсфолд става строителна площадка
Прочетете повече за:
TopGearПистаДънсфолд

Според Carscoops доклади на BBC твърдят, че в сряда са били одобрени плановете за строителните работи, които ще доведат до затварянето на пистите на съоръжението, като ще започнат новите строителни работи и разширяването на вече съществуващия Дънсфолд Бизнес Парк.

Въпреки, че за някой може да е просто изоставено и неизползвано летище, за автомобилните фенове и за нас от TopGear, Дънсфолд е специално място, пропито с изключителни автомобилни емоции, мирис на високооктанов бензин и изгорели гуми място, без което света определено няма да бъде същия. В своята история от 2002-ра година насам тестовото трасе е посрещнало почти всеки един вълнуващ автомобил създаден в съвременната история, като е предоставяло поле за мерене на... коли, в идентични условия и с един и същи пилот. Представяте ли си какво му е на Стиг в момента?! Ами на нас... не ни се вярва направо. Какво ли следва?

 

Е, докато нашите колеги от централата си измислят ново вълнуващо трасе, носталгично ви пращаме Google и Стиг да ви покажат старата писта:


Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ