SUV моделът на Maybach идва през 2019

23 January 2017 17:53
SUV моделът на Maybach идва през 2019
Прочетете повече за:
Maybach

През 2019 годинаще дебютира SUV модел на Maybach. Моделът ще е базиран на следващото поколение GLS, но все още няма име.

Австрийското издание Motoring твърди, че в дизайна на кросоувъра ще бъдат използвани решения от електрическия концепт Maybach 6,който дебютира миналата година в Пебъл Бийч.

Второто поколение на Mercedes GLS ще се предлага с три реда седалки, но на борда на Mercedes-Maybach ще има четири или максимум пет места. Това означава огромно пространство в интериора, особено за пътуващите отзад.

Според очакванията, SUV моделът на Mercedes-Maybach ще се задвижва от 4-литров, бензинов V8 с две турбини, който е сред най-популярните в AMG.

Системата на Mercedes за задвижване 4х4 4Matic ще се предлага серийно, без значение с какъв двигател е оборудван автомобилът.

Предполага се, че цената на луксозния кросоувър ще е от порядъка на 160 000 долара, като изчисленията са на американски маркетинг анализатори и са за пазара в САЩ.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ