Официално: Новият McLaren 720S е тук

08 March 2017 16:30
Официално: Новият McLaren 720S е тук
Прочетете повече за:
McLaren720S

McLaren разкри в Женева наследника на модела 650S. Автомобилът носи името 720S и е с по-мощен двигател, по-добра аеродинамика и по-ниско тегло.

Задвижването на суперколата идва от обновен 4-литров V8 мотор с мощност 720 к.с., които се използват от колела и въртящ момент от 770 Нм. Подобрената по аеродинамиката спомага за по-голямо притискане към асфалта и с 15% по-добро охлаждане на двигателя. 

В задната част е поставено активно антикрило, което играе важна роля в завои, в прави отсечки на пълна газ и при остро спиране. Окачването също е претърпяло сериозни корекции с цел олекотяване и намаляване страничния наклон на шасито.

Колата може да оперира в три режима на движение: Comfort, Sport и Track, като чрез отделен бутон може да се активира и режим, подпомагащ дрифтирането.

McLaren ще приема поръчки за модела от май тази година, като цените на возилото ще бъдат средно с около 5% по-високи от тези на 650S.

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ