Pole Drift за пръв път в България по време на Бързи и яростни експо

06 April 2017 19:33
Pole Drift за пръв път в България по време на Бързи и яростни експо
Прочетете повече за:
дрифтTopGearИва Русинова

Дрифт, съчетан с красота и естетичен танц, това предстои да се случи за пръв път пред родна публика по време на Бързи и яростни експо. В началото на празничните дни - на 14 април, в 17,30 ч на ВИП паркинга на София Ринг мол, предстои грандиозно шоу по случай 10-годишната на сп. BBC TopGear България, откриването на специализирането експо и премиерата на новия епизод на поредицата Бързи и яростни. Един специално подготвен автомобил с прякор „Франкенщайн“ и в ръцете на дрифкърката Ива Русинова излиза в красиво единоборство срещу инструктора по пол денс Симона Бойкова, шампион на Европа и сред финалистите в България търси талант. „Франкенщайн“ има V8 двигел с 360 к.с. Ива се занимава с дрифт вече 7 години и освен автомобилен състезател е маркетинг мениджър, дизайнер и има своя собствена модна линия.

Симона Бойкова е на 26 г. от София. През 2016 печели първо място с партньорката си при двойките на международното състезание от световна класа в Милано. В България търси талант 2015 г стига 4-то място на финала.

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ