Предстои първото по рода си Бързи и яростни експо

13 April 2017 22:54
Предстои първото по рода си Бързи и яростни експо
Прочетете повече за:
Бързи и ЯростниTopGear

Дойде време за новия епизод от поредицата „Бързи и яростни”. Осмата серия излиза по кината на 14 април, а BBC TopGear България съвместно със София Ринг Мол организира специални съпътстващи събития във връзка със световната премиера на филма на 14 април тази година и 10-годишнината на списанието в страната. За първи път в България в рамките на мола по повод премиера на филм се организира автомобилно шоу и изложение за спортни и бързи автомобили, което ще се състои в четирите почивни дни, до 17 април включително.

 

В деня на премиерата – 14 април, от 17,30 ч ще се проведе откриващо шоу с парад на състезателни коли, спортни и класически автомобили, от предстоящото ретро рали България. На шоуто като гости и участници в парада ще присъстват имена от спорта като Димитър Илиев, Крум Дончев, Петър Гьошев, Боби Григоров, Григор Григоров, Дани Попов, Константин Маршавелов, Любомир Мечков, Румен Дунев, Васил Жеков, Николай Златков, Иван Влъчков, Константин Щерев, Ивайло Цанов, Симеон Симеонов и много други.

 

Преди откриващото шоу на етажите в мола ще се състоят националните премиери на Alfa Romeo Stelvio и състезателния отбор на Григор Григоров, който представя чисто новия си автомобил Peugeot 208 R2. Състезателен автомобил ще има и от Hyundai – i20 Coupe R1. В рамките на мола ще бъдат още разположени модели като Alfa Romeo Giulia, Ford Focus RS и Mustang, Jaguar F-Pace, Range Rover Sport, Maserati Quattroporte, Nissan GT-R, Mazda MX-5, Mazda CX-3, Hyundai i30, Bentley Continental GT, Lamborghini Gallardo, Polaris Slingshot и BMW M2. 

Национален дебют ще направи дрифт шоу, съчетано с красота и естетичен танц. Един специално подготвен автомобил с прякор „Франкенщайн“ и в ръцете на дрифтърката Ива Русинова излиза в красиво единоборство срещу инструктора по пол денс Симона Бойкова, шампион на Европа и сред финалистите в България търси талант. „Франкенщайн“ има V8 двигател с 360 к.с. Ива се занимава с дрифт вече 7 години и освен автомобилен състезател е маркетинг мениджър, дизайнер и има своя собствена модна линия.

Освен Русинова дрифт шоу ще направят два автомобила на „Мирафиори“ с едни от най-добрите дрифтъри в България – Александър Язов и Ангел Харизанов. Какво би било Бързи и яростни шоу без мотоциклети? Екстрийм Атак Тийм ще осигури зрелищни стънт изпълнения.

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ