Станете редактор на BBC TopGear за един ден

27 June 2017 16:48
Станете редактор на BBC TopGear за един ден
Прочетете повече за:
BBC TopGear

BBC TopGear е страст, списание за хора, които ценят бързите и атрактивни автомобили. Shell е партньор на Ferrari от повече от 6 десетилетия. Българското издание на списанието и Shell България по случай лансирането на пазара на третото поколение премиум горива V Power се отварят към своите фенове с едно специално предложение. Шанс за един от тях да стане редактор в един много интензивен ден. Изпълнен с мечтани коли. Участвайте в играта на BBC TopGear и Shell България - https://www.facebook.com/ЕС-МедиаS-Media, за да сбъднете мечтата си.

 

Само на 29 юни, в рамките на церемонията Автомобилен сервиз на годината на Shell, BBC TopGear България ще проведе съпътстващото събитие – „Редактор на BBC TopGear за един ден“.

 

В рамките на два часа – от 16,00 до 18,00, със стартова и финална точка Интер Експо Център, по определен градски маршрут, победителят в играта ще има шанс на управлява един от автомобилите, предоставени от списанието. Заедно с него ще бъдат известни и популярни лица от България, които могат да се докоснат до изключителни модели като BMW i3, BMW i8, Jaguar F-Type, Ford Mustang, Dodge Charger, Dodge Durango, Ferrari 458 Italia, Maserati Levante, Alfa Romeo Stelvio и много други. А след това ще разкажат впечатленията си в страниците на списанието.

 

След приключване на тестовото шофиране автомобилите ще влязат в Интер Експо Център, където от 19,00 до 21,00 ще се проведе церемонията на Сервиз на годината на Shell заедно с впечатленията на известните личности от проведения тест.

 

Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа 3 пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power. Това е единственото гориво, съвместно разработено и препоръчано от Ferrari. Технологията DYNAFLEX отговаря на три ключови предизвикателства, които влияят негативно на ефективността и производителността на двигателя - триенето, отлаганията, и чукането в двигателя. При обновеното дизелово гориво Shell V-Power Diesel DYNAFLEX технологията включва нови премахващи отлаганията съставки за чист и ефективен двигател, които помагат да се възстанови неговата мощност и представяне. За повече информация: http://www.shell.bg/motorists/fuels/v-power.html

 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ