Peugeot Partner стана Международен ван на годината 2019

19 September 2018 16:04
Peugeot Partner стана Международен ван на годината 2019
Прочетете повече за:
PeugeotPartner
Новото поколение Peugeot Partner бе избрано за Международен ван на годината 2019 в Хановер. Престижният трофей се връчва преди лансирането, което ще се осъществи след няколко седмици. Това е петият приз „Ван на годината“ за компанията откакто е създадена наградата през 1992 г.

Моделът печели заради динамични и акустични качества, високи технологии и функции за безопасност, две дължини на каросерията (4,40 м и 4,75 м), широка гама двигатели и оборудване, предназначени да улеснят живота на неговите потребители. Две основни иновации правят силно впечатление: индикаторът за претоварване за безопасно товарене и пространственият заден изглед, който осигурява изглед от камерата към зоните без видимост.

Автомобилът е с високо ниво на индивидуално конфигурация, която му позволява да работи ефективно, включително версия Grip със стабилно пътно поведение при всякакви обстоятелства или версия Asphalt за онези, които пътуват на дълги разстояния.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ