Peugeot представи два нови хибрида

24 September 2018 14:16
Peugeot представи два нови хибрида
Peugeot представи два нови хибридаPeugeot представи два нови хибридаPeugeot представи два нови хибридаPeugeot представи два нови хибридаPeugeot представи два нови хибридаPeugeot представи два нови хибрида
Прочетете повече за:
PeugeotHybridхибрид
Френският производител Peugeot оборудва кросоувъра 3008, седана и комбито 508 с нови хибридни агрегати. Те се казват  HYBRID и HYBRID4, като ще се появяват на пазара през есента на 2019 г.

В състава на HYBRID4 влизат бензинов двигател с обем 1,6 литра и мощност 200 к.с., който е комбиниран с два електромотора (по един на всяка ос). Всеки от тях развива по 110 к.с. Скоростната кутия е 8-степенна автоматична, като съвкупната мощност на системата е 300 к.с.

Този вариант ще се предлага само за 3008, който вече става със задвижване на двете оси, благодарение на втория електромотор. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 6,5 секунди, а само на електричество кросоувърът ще измимана 50 км при скорост до 135 км/ч.

Седанът и комбито Peugeot 508 получават аналогичен агрегат, в който влизат същият бензинов двигател, но със 180 к.с, както и един електромотор. Съвкупната мощност е 225 к.с., като пробегът само на ток е 40 км.

От компанията допълват, че моделите с агрегати HYBRID и HYBRID4 могат да се зареждат от стандартна електропреносната мрежа за не повече от 7 часа.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ