Новият Defender е все по-близо до дебюта си

01 October 2018 09:40
Новият Defender е все по-близо до дебюта си
Новият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта сиНовият Defender е все по-близо до дебюта си
Прочетете повече за:
Land RoverDefender
Английският производител Land Rover е готов с новото поколение на легендарния всъдеход Defender, като се очаква премиерата му да се състои в началото на 2019 г. Това обаче няма да стане на някой от големите автомобилни салони, а на специално мероприятие, на което ще бъдат поканени не само медии, но и зведи от шоу-бизнеса.

Според последните инфорации, на външен вид новият Defender ще прилича на концептуалния модел DC100 (на снимките), представен още през 2011 г. Тогава британците показаха две версии на модела – кабриолет и всъдеход, като вторият получи символите на червения кръст и червения полумесец отстрани на каросерията си.

„Да направиш нов дизайн за легендарен автомобил като Defender, е една от най-трудните задачи в света на автомобилния дизайн. Та това е модел, който вдъхновява хората по цял свят”, коментира главният дизайнер на  Land Rover - Джери МакГовърн.

В компанията са решили да преориентират леко новото поколение на модела и това е причината за създаването на кабриолета. В същото време обаче не са правени компромиси с неговата проходимост, тъй като Defender отново е насочен към хората, водещи активен начин на живот. Идеята е новият всъдеход да заеме мястото на стария Discovery 4 в тамата на Land Rover, в това число и като цена. Това е възможно, след като Discovery 5 поскъпна значително и на практика премина в нова ценова категория.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ