Audi въвежда специален тест за суперколата си преди продажба

31 October 2018 08:08
Audi въвежда специален тест за суперколата си преди продажба
Прочетете повече за:
Audi R8тест
Няма как да се отрече, че Audi е един особен автомобил не само в гамата на германката марка, но и в цялата индустрия, където суперколите с традиционен атмосферен двигател стават все по-малко.

За да бъде сигурно, че всеки клиент ще си купи напълно изправен технически автомобил и за да се подчертае неговата индивидуалност, в компанията-производител решиха да подложат на специален тест всяко R8, което слезе от конвейра. Така ще бъдат избегнати възможни бъдещи проблеми, още преди колата да бъде доставена на купувача.

Всяко Audi R8 ще бъде подложено на 40-километров тест, който ще се провежда по стандартни пътища. Инженерите на марката ще провеждат изпитанието дори при дъжд, а за да може клиентът да бъде сигурен, че колата му няма да бъде увредена, всички уязвими части по нея ще бъдат допълнително защитени.

Суперколата ще бъде единственият модел на Audi, който ще бъде подложен на подобен контрол на качеството, но това не е изненада с оглед на цената му, която достига 200 000 евро. Автомобилът е оборудван с 5,2-литров V10, който вече развива 612 к.с. Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч а 3,1 секунди при максимална скорост от 331 км/ч.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ