Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов

Екипажът на Мегапорт Рейсинг с автомобил Skoda Fabia R5 спечели трети пореден кръг от шампионата в Сливен

18 November 2018 18:18
Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов
Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов
Мирослав Ангелов и Недялко Сивов (Skoda Fabia R5) от Мегапорт Рейсинг спечелиха рали спринт Сливен, трети кръг от шампионата за 2018, с което си осигуриха титлата и в тази дисциплина. Екипът вече триумфира в рали шампионата.

Двамата спечелиха спринта в Дряново през пролетта и Вида преди две седмици, с което натрупаха пълен актив от 75 т. в шампионата. За двамата това общо седма победа за сезона с Fabia R5.  

Ангелов и Сивов завършиха рали спринт Сливен с време 14:49,4 мин, печелейки трите минавания на отсечката Българка. Вчера организаторите отмениха двете минавания на Карандила заради леда по трасето и добавиха още едно на Българка, но с намалено на 5,78 км от 9,69 км трасе. Състезанието приключи със суперспециален етап в града, резултатите от който не се включват в състезанието.

На 28,6 сек остана завърналият се в спорта Мартин Сурилов с навигатор Здравко Здравков(Mitsubishi Lancer Evo 9), а трети екипажът Георги Василев/Стефан Добрев, който завърши втори в шампионата и бе най-бърз в суперспециалния етап.   

„В началото на годината не планирахме участие в този шампионат, но така се получи, че стартирахме с победа и продължихме. Доволен съм от новата титла след тази на рали. Получи се чудесно състезание и шампионат“, коментира Мирослав Ангелов.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ