Всъдеходът на Джеимс Бонд се продава

17 January 2019 14:39
Всъдеходът на Джеимс Бонд се продава
Всъдеходът на Джеимс Бонд се продаваВсъдеходът на Джеимс Бонд се продаваВсъдеходът на Джеимс Бонд се продаваВсъдеходът на Джеимс Бонд се продаваВсъдеходът на Джеимс Бонд се продаваВсъдеходът на Джеимс Бонд се продава
Прочетете повече за:
Land RoverDefenderДжеймс Бонд
Тунингован вариант на всъдхода Land Rover Defender, преработен в стила на филма „Спектър” от поредицата за легендарния шпионин Джеймс Бонд, се продава в eBay. Цената на автомобила е 60 000 щатски долара.

Машината е боядисана в специален черен цвят, като е получила увеличено с 50 мм окачване, разширени калници, лебедка, външев каркар, допълнителен багажник и стълба до него. Освен това са сменени капакът и решетката на радиатора. Поставени са и 37-инвочи всъдеходни гуми Maxis Trepador.

Промени има и в задвижването. Стандартният за този модел 2,2-литров дизелов двигател е заменен от 5,0-литров бензинов V8 мотор. Мощността на агрегата сне се посочва, но се знае, че той работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия.

През миналата година търг беше изложен оригиналният Defender, сниман във фирма за агент 007. При него 2,2-литровият дизел беше преработен, а освен това бяха поставени специални амортисьор, каркас за безопасност и седалки Recaro с 4-точкови предпазни колани.

Всъдеходът беще продаден за 366 000 британски паунда. Той е едва от 10-те машини, произведени от Land Rover специално за филмовата продукция.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ