McLaren пуска кола за дълги пътувания

06 March 2019 13:06
McLaren пуска кола за дълги пътувания
Прочетете повече за:
McLarenSpeedtail

До края на годината компанията McLaren ще предложи своето виждане за това, как трябва да изглежда съвременния автомобил за дълги пътувания. Това обяви ръководството на британския производител на автосалона в Женева.


Новият автомобил ще стане четвъртият модел от плана за развитие на марката Track25. Концепцията на машината е проста - тя трябва да бъде лека и много бърза, като същевременно е и у много удобна. Производителят обеща висок комфорт, просторен салон и управляемост, която не предлага нито един модел за дълги пътувания.

 

Технически бъдещият автомобил ще повтаря суперхибрида McLaren Speedtail, но няма да влезе в нито една от сегашните моделни серии на марката. Това ще е уникална кола, която покрива най-високите стандарти, въведени от британската компания.

 

Суперхибридът McLaren Speedtail е най-бързият модел на компанията, като се задвижва от агрегат с 1050 к.с. Той разполага с подвижви елементи от карбон, подобряващи аеродинамиката. Някои детайли са направени от специален материал, наречен Titanium Deposition Carbon Fibre, който представлява комбинация от карбон и титан.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ