Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева

07 March 2019 11:31
Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева
Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева Лимитирана серия от Dacia за салона в Женева
Прочетете повече за:
DaciaRenaultЖенева
В рамките на автомобилния салон в Женева 2019 Dacia представя нова лимитирана серия Red Line. Новите версии ще се предлагат за Duster и моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от Stepway гамата в два нови цвята: Red Fusion и Highland Gray.

Марката представя на щанда си и новия 1,3-литров бензинов двигател TCe 150 GPF, наличен за Dacia Duster.

Серията има отличителни червени декоративни елементи в страничните огледалата и праговете, както и в интериора (нови панели от вътрешната страна на вратите, специални тапицерия и декоративни елементи около въздуховодите). Купето е с комфортен външен вид, с нюанси в светлосиво и загатващи червени акценти, създавайки контраст с тъмното табло. Червеният акцент в центъра внася игривост на новите 16-цолови джанти (17-цолови при Duster).

Лимитираната серия е оборудвана с полезни Dacia технологии като заден паркинг сензор, автоматичен климатик, карта Dacia “Свободни ръце“, система за наличие на обект в сляпата точка, Multi-view камера и мултимедийна система Media Nav Evolution, съвместима с Apple CarPlay и Android Auto. Моделът е вече наличен за поръчка в България.

През 2018 г. Dacia достига продажби от 700 798 автомобила в световен мащаб, с ръст от 7% (7,5% при леките автомобили, 1,1% при лекотоварните автомобили). Dacia реализира нов рекорд в Европа с 511 622 регистрации (+10,3%) и пазарен дял от 2,9% (+0,3 пункта).

Sandero все още е най-популярният автомобил в класацията при частните клиенти през 2018 г. Лансираният преди година нов Duster се нарежда като най-популярният автомобил при частните клиенти в Европа.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ