VW обещава "фантастичен" Golf R

12 March 2019 12:43
VW обещава
VW обещава VW обещава VW обещава
Прочетете повече за:
VolkswagenGolf R

Volkswagen все още не е представил осмото поколение на Golf, но от компанията вече говорят за неговата спортна версия - R. Пред Top Gear шефът на подразделението VW R - Йос Капито, заяви, че хот-хечът ще предлага "впечатляваща производителност и фантастично поведение".


Това, което се знае със сигурност е, че следващият VW Golf R няма хибриден. Според представители на компанията, електрифицираните модели с обозначение TC ще бъдат по-достъпни като цена, тъй като са екологични. И съответно няма да могат да изпълняват полята на спортен автомобил.

 

Капито беше запитан от Top Gear и защо VW се отказва от серийна версия на концептуалния модел R400, на което той отговори, че подобен автомобил би бил "прекалено скъпо удовоствие".

 

Очакванията са новият VW Golf R да развива мощност от 300 к.с. Сегашното поколение на модела в Германия струва 44 405 евро, но следващото ще е по-скъпо. Според Капито, излизането на версия с 400 коня, ще намали продажбите на модела наполовина.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ