Аlfa Romeo с нов шоурум в София

21 March 2019 14:26
Аlfa Romeo с нов шоурум в София
Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София Аlfa Romeo с нов шоурум в София
Прочетете повече за:
Alfa Romeo
Аlfa Romeo България представи обновения си шоурум с впечатляващ 3D мапинг, коктейл и презентация за историята на бранда. На церемонията по откриване присъстваха високопоставени гости, фенове и клиенти на марката, екипът на Alfa Romeo и представители на медиите.

“С обновяването на моделната гама на Alfa Romeo, с Alfa Romeo Giulia и Stelvio, и увеличаващия се пазарен дял в България и в световен мащаб, реновирането на шоурума за нас беше естествен и дългоочакван момент“, каза Димитър Стоименов от Ауто Италия.

Общата изложбена площ заема 450 кв. м., върху които са разположени осем експоната. Сервизната част е с обща площ от 550 кв.м., като включва приемна сервиз и склад за резервни части.

Ауто Италия подготвя откриването на още един обект, който се намира в западната част на град София, с вместимост за експозиция и сервиз 1900 кв.м. Общата инвестиция в обектите възлиза на над 2 000 000 лв., като около 500 000 лв. са вложени в оборудване и корпоративна визуализация. В двата обекта на FCA са внедрени най-новите стандарти на марката за визуална идентичност и подредба. Обособени са няколко ключови зони, които улесняват контакта с клиента.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ