Галерия от салоните в Тайпе, Тайван

25 April 2019 12:23
Галерия от салоните в Тайпе, Тайван
Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван Галерия от салоните в Тайпе, Тайван
Прочетете повече за:
Тайван
Шоу 6 в 1, или 6 изложения под един покрив. Това е салонът в столицата на Тайван – Тайпе, който се провежда в момента в Nangang Exhibition Center от 24 до 27 април. Най-старо и голямо е изложението за авточасти и аксесоари - Taipei International Auto Parts & Accessories Show (Taipei AMPA), което се провежда заедно с това за електроника - Taipei Automobile Electronics Show (AutoTronics Taipei). За пръв път има отделно шоу за автономно и интелигентно задвижване - Taiwan International Intelligent Transportation Show (Taiwan ITS), към което е и това за електрически коли - Taiwan International Electric Vehicle Show (Taiwan EVS). В същият център има още два салона за мотоциклети и тунинг – от 25 до 28. Шестте шоута се събират за пръв път в историята в зала 1 и новооткритата  2 на Nangang Exhibition Center, който приютява 1530 изложители в 4550 щанда.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ