Porsche Panamera става купе и кабриолет

25 April 2019 16:04
Porsche Panamera става купе и кабриолет
Прочетете повече за:
PorschePanamera

Компанията Porsche работи над нов версии на Panamera. Това са купе с две врати и кабриолет, които ще бъдат позиционирани като практични версии на семейството 911 и ще се предлагат с 2+2 места. Основните конкурент на тези машини са BMW 8 Series Coupé и 8 Series Convertible.


Според изданието Autocar, което се позовава на свои източници, автомобилите ще бъдат построени на платформата MSB на сегашната Panamera. Двата модела ще се появят на пазара догодина, но ще получат друго име. Това ще им позволи да заемат място между 911 и Panamera. Формулата на местата 2+2 показва, че задните седалки няма да бъдат пълноценни.

 

Гамата силови агрегати на купето и кабриолета идват от Panamera. Това са 3,0-литров V6 (330 к.с и 450 Нм въртящ момен) и 4,0-литров V8 (460 к.с. и 620 Нм при GTS, или 550 к.с. и 770 Нм във версията Turbo). Вероятно, на по-късен етап ще се появят и модификации 4 E-Hybrid и Turbo S E-Hybrid с хибридни силови агрегати.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ