Land Rover почти показа новия Defender

11 May 2019 18:30
Land Rover почти показа новия Defender
Land Rover почти показа новия DefenderLand Rover почти показа новия DefenderLand Rover почти показа новия Defender
Прочетете повече за:
Land RoverDefender

Новото поколение на легендарния всъдеход Land Rover Defender няма да бъде представено официално преди септември тази година. Британският производител обаче реши да подгрее интереса към модела, като го показа, макар и покрит с камуфлаж.


Това стана по време на събитие, посветено на игрите Invictus, които ще се проведат в Лондон от 9 до 16 май 2020 г. В тези състезания участват само бивши военнослужещи, които са останали инвалиди. На церемонията, на която започва отброяването на 12-те месеца до игрите, беше изложен новия Defender, който е облепен със стикери, посветени на събитието.

 

Изборът на мероприятието е напълно логичен, тъй като Lande Rover е официален партньор на игрите още от самото им начало. В Лондон ще се проведе тяхното 5-о издание (там беше и първото), а другите 3 бяха в Австралия, САЩ и Канада.

 

"Игрите Invictus използват силата на спорта, за да вдъхновят военнослужещите, останали инвалиди по пътя към тяхното възстановяване. С помощта на аналогична философия Jaguar Land Rover показва напълно новия Defender. Именно участниците в игрите ще бъдат първите, които ще имат възможност да изпробват автомобила, като ще вземат участие с него в състезанието Jaguar Land Rover Driving Challenge", коментира главният изпълнителен директор на Jaguar Land Rover - Ралф Спет.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ