Volkswagen готви още по-малък кросоувър

13 May 2019 10:56
Volkswagen готви още по-малък кросоувър
Volkswagen готви още по-малък кросоувърVolkswagen готви още по-малък кросоувър
Прочетете повече за:
VollswagenT-SportT-Cross

Германският производител Vollswagen ще пусне на пазара още един компактен кросоувър, който ще бъде с по-малки размери и съответно по-ниска цена от показания неотдавна T-Cross, съобщават медиите в страната.


Най-вероятно новият модел ще получи името Volkswagen T-Sport, като той също ще бъде изграден на базата на хечбека Polo. Това означава, че кросоувърът ще използа платформата MQB A0, която е в основата и на T-Cross.

 

Идеята на компанията е новият модел да се предлага само на някои световни пазари. В Европа, например, T-Sport вероятно няма да се продава, защото появата му ще доведе до сериозна конкуренция както с T-Cross, така и със самото Polo.

 

Именно, защото няма да се предлага на Стария континент, бъдещият VW T-Sport ще получи само бензинови двигатели (същите, които в момента се поставят на T-Cross). Задвижването, както и при "баткото", ще бъде само предно, за да се постигне максимално ниска цена.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ