Трейлърът на Ford V Ferrari е вече тук

03 June 2019 12:47
Трейлърът на Ford V Ferrari е вече тук
Прочетете повече за:
FordFerrariShelbyLeMans
Преди малко повече от седмица, споделихме с Вас, вълнуващите новини за подготовката на филма Ford V Ferrari, разказващ историята на едно от най-великите съревнования в историята на автомобилизма.

Вече можем да видим и официалният трейлър на филма, предоставен от 20th Century Fox и повярвайте ми, той не е за изпускане.

В трейлъра, виждаме как Ford се обръщат към Карол Шелби (Мат Деймън), за да осъществят амбициите си. Изпълнителният директор на компанията Лий Якока, пита Шелби, какво ще коства на компанията да победи Ferrari в легендарната надпревара за издръжливост. Шелби заявява, че ще трябва нещо повече от скорост и нещо което парите не могат да купят.

"Изключителен състезател, е това от което има нужда Ford, за да победи Ferrari", споделя Шелби.
Кен Майлс (Крисчън Бейл), механик и състезателен пилот е избран да се справи със задачата.

Майлс пита Шелби, от колко време е казал, че се нуждаят за да победят Ferrari. Отговорът на Шелби е решителен, само 90 дена.
Виждаме, как двамата заедно разработват и тестват легендарният Ford GT40, с който смятат да детронират Ferrari.

Избраните сцени за трейлъра, отлично илюстрират желанието на Шелби да победи Ferrari, след като Хенри Форд II (изигран от Трейси Летс) му казва, че „това е война“.
 
Източник : 20th Century Fox / YouTube

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ