Renault Koleos получава нова серия подобрения

07 June 2019 13:49
Renault Koleos получава нова серия подобрения
Renault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобренияRenault Koleos получава нова серия подобрения
Прочетете повече за:
RenaultKoleos
Ревизираната версия на най-големия SUV на Renault, прави официален дебют с много подобрения, някой от които доста значителни.

Външно, вниманието ни привлича нова, по-изразена предна решетка и хромирана ивица, която се простира до подчертаните с хром фарове за мъгла. Има и нови опции за размера на джантите, в зависимост от нивото на оборудване.

Интериорно, промените не са много, но са функционални. Според Renault, предните седалки са по-удобни, отколкото преди и се предлагат удължаващи се възглавници за седалките, допринасящи за комфорта, както и функции за отопление и вентилация. Също така, съществува и функция за масаж на шофьорската седалка, но тя е опционална.

Под капака, Koleos ще разполага с нови и по-ефективни дизелови двигатели, снабдени със система SCR (селективна каталитична редукция).
Стандартният 1.8-литров dCi, ще разполага с 150 к.с. и предно задвижване, които спомагат за среден разход от 5,4 л/100 км.
По-мощният 2.0-литров двигател, ще ни дава на разположение 190 к.с и ще е комбиниран с автоматична трансмисия X-tronic и задвижване на всички колела.

Технологично, подобренията са много впечатляващи.
Те включват : адаптивни LED фарове, следене на осевата линия, предупреждение за сляпата точка, разпознаване на знаците, адаптивен круиз контрол, следене степента на умора на водача и още много други.


Източник : Renault

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ