Вижте този тайнствен McLaren 600LT от Novitec

10 July 2019 13:51
Вижте този тайнствен McLaren 600LT от Novitec
Вижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от NovitecВижте този тайнствен McLaren 600LT от Novitec
Прочетете повече за:
McLaren600LTNovitec
С помощта на невероятното си, почти несравнимо ускорение, McLaren 720S е любимецът на автомобилните ентусиасти в момента.

Немците от Novitec, не искат да забравим колко страхотна машина е 600LT и затова правят редица малки подобрения, по вече достатъчно мощната кола, които са видими предимно в аеродинамиката на автомобила. Подобрения има и под капака, като те също не са за подценяване.

По-конкретно, Novitec атакуват 3.8-литровия туин-турбо V8 на 600LT и предлагат три различни режима на поведение на колата, които варират от леки до доста диви. Първите два, са изцяло електронни по природа. Третият включва изцяло нов мапинг на двигателя, заедно с изпускателна система Novitec. Той се нарича Performance Stage 2 и покачва мощността на 600LT до невероятните 688 к.с. и 712 Нм.
Окачването също е променено, като стандартните пружини са заменени от спортни, които свалят колата с 30мм по-близо до земята.
С тези подобрения, 600LT може да се изстреля до 100 км/ч за 2,8 секунди и да достигне максимална скорост от 333 км/ч.

Външните подобрения са изискани и меки. Предният капак Novitec, добавя отличителна агресия към визията на автомобила. Отзад виждаме леки промени във въздушната кутия, които допълват цялостната картина.
Отвътре, собствениците на 600LT, могат да избират от разнообразни опции, включващи кожа и алкантар, за да направят колата точно по свой вкус.


Източник: Novitec

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ