Hyundai разкри скица на i10

07 August 2019 09:57
Hyundai разкри скица на i10
Прочетете повече за:
Hyundaii10
Hyundai представи първата официална скица на новото поколение Hyundai i10 преди премиерата на модела на Автомобилното изложение във Франкфурт (IAA) 2019. Най-новото попълнение в i- гамата на Hyundai се отличава с изцяло нов динамичен дизайнерски почерк, които намира перфектен баланс между гладки форми и експресивни остри линии.

Пропорциите на новото поколение Hyundai i10 са предефинирани по ширина, височина и дължина, за да създадат един нов енергичен и открояващ се дизайн. Благодарение на преоформянето на модела, новата генерация i10 оставя трайно впечатление в А-сегмента на пазара. Новата интерпретация на Каскадната предна решетка изразява спортен характер и включва в дизайна си дневните светлини, като по този начин продължава дизайнерските елементи от сегашното поколение i10. Новите триъгълни въздухозаборници подчертават ширината и стойката на автомобила, както и повишават аеродинамиката му. Х-образната С-колона, видима от далечина, ясно идентифицира автомобила и привлича погледите.

Новото поколение Hyundai i10 ще разполага с широка гама системи за свързаност и безкомпромисна безопасност. На разположение ще бъдат системи като Blue Link, Apple Car Play, Android Auto, безжично зареждане на мобилни телефони и камера за обратно виждане. Новият Hyundai i10 плътно следва политиката на марката на тема безопасност, за това моделът ще бъдеразполага с най-богата гама от системи за безопасност в своя клас. Ново поколение автономна аварийна спирачка (FCA) използва сензори, за да разпознава не само автомобили, но и пешеходци. Стандартно ще се предлагат и система за разпознаване на умора (DAW), както и система за следене на пътната лента (LKA).

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ