Началото на края на BMW i8

04 September 2019 10:17
Началото на края на BMW i8
Източник: BMW
Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8Началото на края на BMW i8
Прочетете повече за:
БМВBMWBMW i8BMW i3Sпоследна серия
За съжаление впечатляващият хибрид BMW i8 е все по-близо до края на жизнения си цикъл и няма да получи директен наследник. Версията Ultimate Sophisto Edition всъщност маркира началото на финалното отброяване на хибрида, чието производство ще бъде прекратено през април 2020 година.

Фейслифтът на i8 в средата на жизнения му цикъл даде нови надежди на феновете на модела със спортен дизайн и 1,5-литров двигател, който се подвизава в лигата на доста по-големите по обем мотори. Все пак, с обща мощност от 380 конски сили, идващи от бензиновия двигател и електромотора, i8 може да се похвали с отлична динамика и удоволствие зад волана. И то не само защото i8 се различава от всички останали хибриди на пазара.

Ограничената серия Ultimate Sophisto Edition включва 200 коли, отличаващи се с отделни елементи в цвят на мед, 20-инчови джанти и интериор в оранжево.

На снимките ще видите и i3S, като електромобилът получава същото черно-медно оцветяване, като няма технически промени в сравнение със стандартния i3S. Само че тук означението на версията е Edition RoadStyle.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ