Вижте новия Land Rover Defender

10 September 2019 13:33
Вижте новия Land Rover Defender
Източник: Land Rover
Вижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover DefenderВижте новия Land Rover Defender
Прочетете повече за:
Land RoverLand Rover Defender
Новото поколение Land Rover Defender дебютира днес на салона във Франкфурт, като вариантите са два – 90 с две врати и 110 с четири.

Екстериорът на Defender е запазил ретро излъчването си, но с по-модерни форми, шасито е изцяло от алуминий, а според Land Rover това е „най-коравият” SUV модел, създаван от марката. Все пак преходът от рама към самоносеща конструкция е сериозна крачка напред.

Списъкът с аксесоарите е впечатляващо дълъг – 170, като в тях попадат и доста базови решения, както и много офроуд елементи.

За разлика от оригинала новият Defender е с независимо окачване и на двата моста и получава системата за задвижване 4х4 на Range Rover, допълнена от активен заключващ се заден диференциал и централен, който се заключва механично.

Новият Defender получава гама 4- и 6-цилиндрови двигатели, които работят с 8-степенен автоматик. Топ версията е с хибридно задвижване, като в основата на системата е 6-цилиндров бензинов турбо мотор, а общата мощност на системата е 394 конски сили. Базовият мотор е 2-литров с 237 конски сили.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ